AprintaPro PrintaFix 100ml - printbed fixatie

X
Prijs:
12,99 
incl. BTW, excl. verzending
Aantal:
In stock Direct uit voorraad leverbaar
Snel en voordelig verzonden
Verzendkosten voor pakket-artikelen: 5,95 €.
Boven 80,00 € gratis.
Veilig betalen
Klanten geven Bits & Parts een 9,2/10 Link naar Kiyoh

AprintaPro PrintaFix 100ml - printbed fixatie

Productinformatie:

PrintaFix Anti-Warping Solution: Bestrijd kromtrekken met deze krachtige formule, ontworpen om 3D-prints op de bouwplaat te bevestigen. Ideaal voor alle standaard materialen en maten, van PLA tot PET-G gebaseerde filamenten. Eenvoudig aan te brengen: schudden, spuiten en genieten van maximaal 150 prints per fles van 100 ml.

PrintaFix is de oplossing tegen kromtrekken. Met zijn krachtige formule houdt het de 3D-print gefixeerd op de bouwplaat totdat uw model klaar is. PrintaFix werkt met alle standaardmaterialen en elk modelformaat, van klein en delicaat tot groot en stoer. De applicatie is binnen enkele seconden voltooid. Gewoon schudden en spuiten voor een gelijkmatige film. Tijdens het printproces hecht PrintaFix zich aan de bouwplaat en het printmateriaal om een veilige verbinding mogelijk te maken. PrintaFix werkt uitstekend voor filamenten op PLA-, PET-G-, PLA- of PET-G-basis, zoals met hout gevulde of met koolstofvezel gevulde filamenten.
Nadat de afdruk klaar is, laat u deze afkoelen en tilt u deze op om los te laten. Als je veel product hebt gebruikt of een groot oppervlak op de bouwplaat hebt, gebruik dan een schraper om een hoek los te maken en verder te gaan rond de print

Documentatie

:
icon_filetype_pdf
Veiligheidsblad (nederlands):
SDS-PrintaFix-NL-nl.pdf

Aanvullende artikelen: