Elektronica componenten

Online elektronica bestellen

Elektronica componenten zijn de bouwstenen ofwel de elektronische onderdelen van een schakeling. Als beginner of professional kun je al snel niet zonder. 
Bits & Parts heeft een ruim assortiment componenten online. Niet alleen de eenvoudige delen zoals weerstanden, LEDs en transistors maar ook IC's, kristallen en gelijkrichters leveren wij uit eigen voorraad en meestal goedkoper dan bij de gewone elektronica winkel. Alle componenten zijn per stuk te kopen en hebben dus geen minimale bestelhoeveelheid. Meestal leveren wij componenten binnen 1 werkdag!
Kun je een artikel niet vinden? Neem dan even contact op, grote kans dat we het wel kunnen bestellen!

Arduino componenten

Veel van onze elektronica componenten zijn uitermate geschikt voor het gebruik met een Arduino, Raspberry Pi computer of andere microcontrollers. 
Ook hebben wij hiervoor zogenaamde starterkits met alle componenten die je nodig hebt om je elektronica hobby goed te beginnen.

Voor het maken van (IoT) robots aangedreven door een Arduino, Raspberry Pi of andere microcontroller hebben wij een ruim assortiment onderdelen.

Een transparant breadboard

Bekijk ons gehele assortiment elektronica componenten hier.

Zelf schakelingen maken?

Wil je zelf schakelingen in elkaar zetten, kijk dan eens naar ons assortiment voor prototyping en het zelf maken van PCB's.
Wil je niet meteen aan het ontwerpen en solderen? Geen probleem, met een breadboard kun je heel eenvoudig beginnen met het maken van een prototype.