• Voor 16u besteld, morgen in huis*
 • Kleine artikelen voordelig verzonden
 • Veilig betalen
 • Klanten geven ons een 9,4
 • Help

  Over Bits & Parts

  Disclaimer & Copyright

  Voor alle duidelijkheid wijst BitsAndParts.eu ten aanzien van de website www.BitsAndParts.eu ("de website") op het volgende:

  De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van BitsAndParts.eu. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van BitsAndParts.eu. Het maken van persoonlijke kopieën mag alleen dan wanneer deze alleen voor privé doeleinden worden gebruikt, en niet bestemd zijn voor publicatie of reproductie.

  Ondanks de constante zorg en aandacht die BitsAndParts.eu aan de samenstelling van de site besteedt, is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

  De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. BitsAndParts.eu behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

  Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

  Foto's zijn voor illustratieve doeleinden en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

  Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van BitsAndParts.eu, welke geen eigendom zijn van BitsAndParts.eu. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website. BitsAndParts.eu aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten het domein van BitsAndParts.eu.

  De woordmerken en logo's (hierna tezamen: "merken") die gebruikt en vertoond worden op deze site, zijn geregistreerde of niet geregistreerde merken van BitsAndParts.eu of van anderen en mogen, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de houder van die merken, niet gebruikt worden in advertentie- of ander reclamemateriaal. Ook de overige intellectuele eigendomsrechten, waaronder begrepen doch niet beperkt tot auteursrechten, modelrechten en rechten op databanken, welke verband houden met of rusten op (delen van) deze website of op de afgebeelde zaken, behoren toe aan BitsAndParts.eu of derden en mogen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker, houder en/of rechthebbende niet worden gekopiëerd, verveelvoudigd of openbaar gemaakt, behalve voorzover zulks strikt noodzakelijk is voor het raadplegen van de website c.q. het communiceren over of het tot stand brengen c.q. uitvoeren van een overeenkomst met BitsAndParts.eu.

  BitsAndParts.eu sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

  Laatste wijziging: De laatste wijzigingen in deze tekst werden aangebracht op 4-3-2013.


  Andere vragen in deze categorie

  Over Bits & Parts

  iDEAL logo Betaalmethoden
  Rek.nr.: NL49RABO0106097385
  BIC: RABONL2U
  KvK.nr.: 58665196
  BTW.nr.: NL002129428B93

  Alle artikelen worden uit eigen voorraad vanuit Nederland verzonden.
  Meer info...

  Verzendkosten

  Artikelen passend door brievenbus (tot 350gr)*:
  Gratis verzonden bij bestelling vanaf 25€.
  Daaronder 1,95€ verzendkosten.

  Grotere artikelen:
  Gratis verzonden bij bestelling vanaf 80€.
  Daaronder 5,95€ verzendkosten.

  *Automatisch bepaald
  PostNL logo