X
Prijs:
12,95 
incl. BTW, excl. verzending
Aantal:
In stock Direct uit voorraad leverbaar
Snel en voordelig verzonden
Verzendkosten voor pakket-artikelen: 5,95 €.
Boven 80,00 € gratis.
Veilig betalen
Klanten geven Bits & Parts een 9,2/10 Link naar Kiyoh

AprintaPro PrintaFix Hechtspray 400ml

Productinformatie:

PrintaFix Spray is de gemakkelijkste manier om kromtrekken te voorkomen en wordt binnen enkele seconden aangebracht, klaar voor gebruik om uw volgende idee tot leven te brengen.

PrintaFix Spray is de oplossing tegen kromtrekken. Met zijn krachtige formule houdt het de 3D-print gefixeerd op de bouwplaat totdat uw model klaar is. PrintaFix Spray werkt met alle standaard materialen en elk modelformaat, van klein en delicaat tot groot en stoer. De applicatie is binnen enkele seconden voltooid. Gewoon schudden en spuiten voor een gelijkmatige film.
Tijdens het printproces hecht PrintaFix zich aan de bouwplaat en het printmateriaal om een veilige verbinding mogelijk te maken. PrintaFix werkt uitstekend voor filamenten op PLA-, PET-G-, PLA- of PET-G-basis, zoals met hout gevulde of met koolstofvezel gevulde filamenten. Nadat de afdruk klaar is, laat u deze afkoelen en tilt u deze op om los te laten. Als je veel product hebt gebruikt of een groot oppervlak op de bouwplaat hebt, gebruik dan een schraper om een hoek los te maken en verder te gaan rond de print.

Documentatie

:
icon_filetype_pdf
Veiligheidsblad (nederlands):
SDS-PrintaFix_Spray-NL-nl.pdf

Aanvullende artikelen: